08 apr 2015 – Toch lustrumeditie Spinn-inn Marathon 2015

Blij verrast
Na ons bericht om te stoppen werd door enkele deelnemers spontaan gereageerd met een oproep onder de aanwezigen om de Spinn-inn Marathon te laten voortbestaan. Vier ‘Vrienden van Peramiho’ hebben toen het initiatief genomen om de organisatie van de Spinn-inn Marathon namens onze stichting voor hun rekening te nemen. Wij zijn blij verrast en dankbaar met dit initiatief van de vier vrienden om de Spinn-inn Marathon voort te zetten.

DSC10209Vrienden van (Stichting) Peramiho
Deze vier vrienden zijn Gerjan van Berlo, Olof-Jan Buunk, Gé Moonen en Léon Stultiens. Alle vier zijn mee geweest met de sponsorreis naar Tanzania, die wij in 2014 hebben georganiseerd. Léon Stultiens: “Wij hebben in Zuid-Tanzania met eigen ogen de resultaten gezien van het vele goede werk van Stichting Peramiho. Tijdens onze reis zijn ook wij overtuigd geraakt van de harde noodzaak van het realiseren van duurzame en structurele projecten en daar is geld voor nodig!”

Wanneer en waar
De Spinn-inn Marathon 2015 vindt plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 november aanstaande. In de vertrouwde locatie, het Keenter Hart in Weert.

DSC09662Inschrijven
De inschrijving voor de Spinn-inn Marathon 2015 start op woensdag 8 april 2015. Aanmelden kan via gerjan.vanberlo@24uurvoorperamiho.nl. Gezien het succes van het vorig jaar is snel reageren de boodschap. In 2014 waren de 30 beschikbare fietsen binnen één week bezet. Meer informatie over de inschrijving wordt verstrekt via de diverse media en op de website www.24uurvoorperamiho.nl.

Reageren is niet mogelijk