12 oktober 2015 – Rabobank Samen Sterker

We hebben jouw stem hard nodig
Stichting Peramiho doet als Weerter stichting mee met de campagne ‘Rabobank Samen Sterker’, van de Rabobank Weerterland en Cranendonck. Ben jij lid, dan krijg je deze week een stembiljet in de brievenbus. Hiermee kun je vanaf 14 oktober t/m 23 oktober jouw stem uitbrengen op een of meerder verenigingen en/of stichtingen die jij een warm hart toedraagt. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen, des te meer geld we krijgen.

Klas met bankjes en plastic stoelenWat gaan we met het geld doen
De bijdrage van Samen Sterker gebruiken we voor de aanschaf van laptops met internetverbinding voor ons weeshuis in Songea, Zuid-Tanzania. De kinderen maken zo kennis met een computer en het internet. Ze leren hiermee gebruik te maken van nieuwe media en worden op deze manier digitaal verbonden met de wereld.

Stem op ons
Ben je lid van de Rabobank en woon je in Nederweert, Weert of Cranendonck en ben jij ook van mening dat ieder kind recht heeft op een goed onderwijs? Breng dan vanaf 14 oktober jouw stem uit op Stichting Peramiho! Je mag 2 van de 5 stemmen op ons uitbrengen. Het zo fijn zijn als je er ons twee geeft. Alvast super bedankt.

€ 100.000 beschikbaar in 2015
Dit jaar stelt Rabobank Weerterland en Cranendonck € 100.000 beschikbaar voor de Samen Sterker Campagne. Het maximale bijdrage per deelnemer is €5000. De waarde van een stem is afhankelijk van het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

Stem hierWanneer is de stemperiode?
De stemperiode voor Rabobank Samen Sterker voor 2015 start op 14 oktober en loopt tot en met 23 oktober 2015.

Waarom Rabobank Samen Sterker
De gedachte achter Rabobank Samen Sterker is dat leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar lokale stichtingen en verenigingen.

Direct stemmen
Wil je direct stemmen, klik dan hier of door op een van de plaatjes te klikken.

 


https://youtu.be/WraVDQtrp9g

 

Reageren is niet mogelijk