15 mei 2015 – Leerlingen Sint-Augustinusinstituut

SAB logoOp woensdag 13 mei 2015 hebben wij een hele mooie donatie ontvangen van de leerlingen van 4 Economie van het Sint Augustinusinstituut in Bree (België). In het kader van hun 24-uur Lesmarathon 4ECO hadden ze Stichting Peramiho als goede doel uitgekozen. Jaarlijks kiezen de leerlingen een goed doel dat is aangedragen door een oud-leerling.


Presentatie Rianne Moonen
Op dinsdag 26 februari ontvingen de leerlingen van 4 Economie Rianne Moonen, de moeder van oud-leerling Lonne Moonen. Lonne verblijft op dit moment voor haar studie in Uwemba en Rianne heeft een presentatie verzorgt over de projecten die Stichting Peramiho realiseert en ondersteunt.

SAB Rianne 1

Lesmarathon 4ECO
Na een lange voorbereiding ging de 24-uurs lesmarathon op dinsdag 13 mei om 08.00 uur van start met een gezamenlijk ontbijt. Voor de hele 24 uur was er een interessant en actief programma samengesteld. Om 19.30 werd door de leerlingen een avondprogramma verzorgt. Hier presenteerden zij Stichting Peramiho aan ouders, familie en vrienden. Namens de stichting waren Rianne Moonen en Leon van Enckevort aanwezig. Aan het einde van de presentatie werden zij verrast met de geweldige opbrengst van €2300,-.

Presentatie Bekendmaking bedrag Uitreiking cheque

Het avondprogramma werd afgesloten met een zeer leuke quiz. Alle gasten gingen naar huis en de leerlingen hadden nog een hele nacht voor de boeg met o.a. een bezoek aan het politiebureau van Bree en een excursie bij het bedrijf Kathagen NV.

Alle leerlingen en leraren van het SAB super bedankt voor deze hele mooie bijdrage. En natuurlijk ook Lonne voor het aandragen van de stichting als goede doel. Asante sana!

Geweldige opbrengst

Reageren is niet mogelijk