18 december 2015 – Steun daar, geef hier

Samen met de landelijke stichting ‘Wilde Ganzen’ zetten we ons in voor de aanschaf van 50 ziekenhuisbedden en een nieuwe jeep voor het St. Anna’s Health Centre in Uwemba. Het geld is bijna bij elkaar, maar er ontbreekt nog een klein bedrag. Daar kun jij bij helpen. 'Steun daar, geef hier'.

Onder het kopje 'Filmpje nieuwe doelen' staat een kort filmpje waarmee je een indruk krijgt over deze doelen en waarom ze zo hard nodig zijn.

Steun daar geef hier

Filmpje nieuwe doelen

Spinn-inn Marathon en Weert aan tafel 2015
Van de totale kosten moeten wij als Stichting Peramiho 2/3 deel werven. Wilde Ganzen voegt daar 1/3 deel van de projectkosten aan toe. We hebben het grootste gedeelte van de totale kosten bij elkaar gekregen door de opbrengst van de Spinn-inn Marathon (6 & 7 november 2015) en het culinaire initiatief ‘Weert aan tafel’ (27 november 2015).

Geen strijkstok
Wij hebben geen strijkstok. Wij staan er voor garant dat de volledige opbrengst naar de projecten gaat. Jaarlijks laten we dat zien met foto’s en filmpjes die we ter plaatse maken.

Met dank aan
Speciale dank aan het SJG uit Weert voor het beschikbaar stellen van de ziekenhuisfoto's, Erik van Moorsel en WeertFM voor de hulp bij het inspreken van de voice-over bij het filmpje en Simone Verboogen voor het maken van de flyer.

Reageren is niet mogelijk