22 apr 2015 – Foto’s verbouwingswerkzaamheden St. Anna’s Health Centre

Monique vertrekt volgende week wederom naar Uwemba. Dit keer voor een bouwvergadering die voor 30 april gepland staat.

Slopen, opbouwen en weer stilleggen
De verbouwingswerkzaamheden voor de inrichting van een operatiekamer in het St. Anna's Health Centre zijn in volle gang. Er is inmiddels veel gesloopt maar ook al weer heel veel opgebouwd. Toen Monique op 15 april met met Clarence, onze opzichter en architect in spe, en Sr. Yohanna op de bouwplaats rondliep zag ze iets dat in haar ogen niet logisch was. Ze waren het met haar eens. Dit hadden ze over het hoofd gezien. Diezelfde dag nog, na een spoedvergadering met Sr. Gloria, Sr. Yohanna, Clarence, Monique en later telefonisch Sr. Rosann, wordt besloten om te bouw even stil te leggen, in ieder geval dit gedeelte van het bouwproject.

Clarence legt dan ook meteen na de spoedvergadering de werkzaamheden stop en heeft de volgende dag al een nieuwe bouwtekeningen klaar! Iedereen is blij met de nieuwe logistieke indeling. Monique laat weten dat ze oprecht onder de indruk is. Het is en blijft TIA (This Is Africa) maar Monique laat ons vanuit Tanzania weten dat er in Uwemba spijkers met koppen worden geslagen in een tempo waar je U tegen zegt.

Verbouwingswerkzaamheden St. Anna's Health Center 2015-12


Definitief besluit
Volgende week donderdag (30 april), zal er een definitieve beslissing worden genomen. Maar dit is zo’n goede aanpassing, daar kan niemand nee tegen zeggen! Met z’n allen zijn we trots op onze samenwerking en op het eindresultaat tot nu toe. De eerste foto's kun je nu op onze website bekijken. Klik hier. Wordt vervolgd.

Reageren is niet mogelijk