27 juli 2017 – Jaarverslag en Annual report 2016

SAHC Lab 7 Installatie ziekenhuisbedden 9 Nieuwe jeep 1 Foto 3

Zowel wij als ook het St. Anna's Health Centre hebben een jaarverslag (annual report) over 2016 opgesteld. Hieronder vertellen we je daar meer over.

Jaarverslag/annual report 2016
Via een jaarverslag/annual report geven wij op transparante wijze inzicht en openheid over het beleid en de uitgevoerde acties.

Jaarverslag Stichting Peramiho
Voorpagina jaarverslag 2016In 2016 hebben we veel gedaan en bereikt. Dit hebben we vastgelegd in een overzichtelijk, informatief jaarverslag aangevuld met foto's.

Klik hier om het jaarverslag te kunnen lezen.

Sinds de oprichting in 2009 maken we jaarlijks een jaarrekening op. Dit zijn we verplicht om onze ANBI status te houden. Omdat deze al apart op onze website hebben staat, is deze niet nog een keer opgenomen in het jaarverslag. De jaarrekening staat op onze website onder het kopje 'Sponsoring'.

 

 

 

Annual report St. Anna's Health Centre
Voorblad annual report St. Anna HC 2016Met het ‘Annual report 2016’ geeft onze partner, de Missionary Benedictine Sisters, inzicht in het reilen en zeilen van het St. Anna’s Health Centre in 2016. Dit jaarverslag geeft onder andere inzicht in de financiële stand van zaken, het management en personeel, het aantal patiënten en het soort en aantal behandelingen die hebben plaatsgevonden. Met tevens een woord van dank voor onze bijdrage.

Klik hier om het Annual report 2016 van het St. Anna’s Health Centre te lezen.

Reageren is niet mogelijk