30 december 2015 – Nieuwe hoofdsponsor – Inventech Benelux BV

logo Inventech Benelux BV

Als mooie afsluiter van 2015 kregen we op 29 december 2015 een telefoontje van de heer Marc Steinmetz, Managing Director van Inventech Benelux BV uit Oosterhout. Hij gaf aan dat zijn bedrijf onze actie ‘Steun daar, geef hier’ wilde steunen met het geweldige bedrag van €1000.

Inventech Benelux wordt hiermee hoofdsponsor van onze stichting.

Weert en Spinn-inn Marathon
Marc is woonachtig in Weert en heeft al enkele malen, samen met zijn vrouw, meegedaan met onze Spinn-inn Marathon. Via LinkedIn nam hij kennis van de actie 'Steun daar, geef hier' en wilde graag meehelpen de 50 ziekenhuisbedden en de jeep/ambulance voor het St. Anna's Health Center mogelijk te maken.

Lokaal doel
Waarom Stichting Peramiho? Marc: "Ik kende de stichting al van de Spinn-inn Marathon. Maar het voordeel van een kleine, lokale stichting is dat je meteen ziet waar het geld aan besteed wordt en dat vinden we er zo goed aan.”

Wat doet Inventech Benelux BV
Inventech Benelux is actief op het gebied van verkoop, service en ondersteuning van analytische instrumentatie en richt zich zowel op laboratoria voor kwaliteitscontrole en research & development als op het productieproces.

Reageren is niet mogelijk