4 januari 2016 – Update Gouden Gans verkiezing 2016

We hebben gedurende de gehele verkiezing gemeld dat de top 10 van projecten met de meeste stemmen zou doorgaan naar de volgende stemronde. Tenminste volgens de informatie op de website van de Gouden Gans Verkiezing 2016: (www.goudengans.nl/de-verkiezing).

eindstand-gouden-gans

Omdat heel veel mensen op ons project gestemd hebben, zijn we geĆ«indigd op nummer 6. Wij waren in de veronderstelling dat we daarmee door waren naar de volgende ronde. Helaas is dat niet het geval. Wilde Ganzen geeft nu aan dat de top 5 van de projecten met de meeste stemmen door zijn en daarnaast een top 5 die is gekozen door een juryafvaardiging van Particuliere Initiatieven die meedoen aan de verkiezing van de Gouden Gans. Samen maakt dit een top 10. We hebben dit nog met hun besproken, maar helaas hebben we hier niets aan kunnen veranderen. We hadden jammer genoeg 127 stemmen te kort voor plaats 5! šŸ™

Ondanks de teleurstelling dat we niet door zijn, zijn we trots dat we op plek 6 (van de 112) zijn geƫindigd. We willen dan ook graag iedereen bedanken die op ons gestemd heeft.

Asante sana

 

Reageren is niet mogelijk