Onze partners

[vc_row full_width=”true” bg_type=”no_bg” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ bg_position=”top” bg_repeat=”no-repeat” bg_cover=”false” bg_attachment=”false” parallax_speed=”0.1″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ padding_top=”40″ padding_bottom=”40″][vc_column][vc_single_image image=”1653″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.stichtingperamiho.nl/sponsoring/hoe-wordt-u-sponsor/”][dt_gap height=”50″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Onze partners ter plaatse

We ondersteunen projecten op basis van lokale behoeften, dus op basis van wat de lokale bevolking aangeeft nodig te hebben, niet op basis van wat wij in Nederland denken dat zij nodig hebben.
Om onze doelen te bereiken werken we dan ook samen met lokale partners ter plaatse. Door samen te werken, mensen actief te laten deelnemen en eigenaarschap te creëren, zijn onze projecten duurzaam en worden ze goed onderhouden, ook zonder verdere financiële ondersteuning van ons.

zijn onze doelstellingen niet haalbaar. Er is toch een afstand van ruim 8000 kilometer tussen ons en ons doel.Door samen te werken, mensen actief te laten deelnemen en eigenaarschap te creëren, zijn de projecten duurzaam en worden ze goed onderhouden, vaak ook zonder verdere financiële ondersteuning van ons.

We hebben met diverse lokale partners samengewerkt.

Waterputten rondom Peramiho

Onze lokale partner bij de bouw van waterputten is de leiding van het St. Josephs Hospital in Peramiho.

Kleuterschool in Songea

De lokale partner die wij ondersteund hebben bij de bouw van de kleuterschool in Songea zijn de Missionary Benedictine Sisters.

St. Anna’s Health Centre in Uwemba

Ook hier waren de Missionary Benedictine Sisters de lokale partner.

[/vc_column_text][dt_gap height=”20″][dt_fancy_separator separator_color=”custom” custom_separator_color=”#3d3d3d”][dt_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” anchor=”Kerp” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ bg_position=”top” bg_repeat=”no-repeat” bg_cover=”false” bg_attachment=”false” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ parallax_speed=”0.1″ css=”.vc_custom_1549985529844{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][dt_fancy_title title=”Sr. Elisabeth Kerp” title_size=”h2″ title_color=”accent”][dt_gap height=”20″][vc_column_text]Sr. ElisabethSr. Elisabeth is geboren op 24 september 1941 in Gymnich (Köln), Duitsland. Zij heeft haar openbare kloostergeloften, de zogenaamde professie, afgelegd in Bernried op 8 september 1964.

Sr. Elisabeth arriveerde in Peramiho op 27 september 1985. Daarvoor heeft ze nog gewerkt in het klooster en ziekenhuis in Ndanda (Zuid-Tanzania). Zij  was 25 jaar verantwoordelijk voor de financiën van het ziekenhuis in Peramiho.[/vc_column_text][dt_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” anchor=”ocken” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ bg_position=”top” bg_repeat=”no-repeat” bg_cover=”false” bg_attachment=”false” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ parallax_speed=”0.1″ css=”.vc_custom_1549985618049{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][dt_fancy_title title=”Sr. Rosann Ocken” title_size=”h2″ title_color=”accent”][dt_gap height=”20″][vc_column_text]Sr. RosannSr. Rosann is geboren op 7 januari 1951 in Iowa, USA. Haar hele kloosterleven wilde zij al naar de missie gaan maar steeds waren er andere taken voor haar in Amerika. In 2008 kwam haar droom eindelijk uit. Ze werd gekozen om moeder-overste te worden in Tanzania.

Een leidinggevende wordt gekozen voor de duur van vijf jaar. Na die vijf jaar zijn er nieuwe verkiezingen. De huidige leidinggevende kan zich dan herkiesbaar stellen. Alle nonnen moeten ieder een stem uitbrengen. Heb je het goed gedaan dan is de kans groot dat je herkozen wordt. Zo ook Sr. Rosann na haar eerste termijn. De tweede termijn duurt maar drie jaar. Herkiesbaar stellen is dan niet meer aan de orde. Tijd voor een nieuwe leiding. Voor Sr. Rosann zit haar termijn er nu, na 8 jaar op. Wie de volgende leidinggevende gaat worden zal omstreeks juni 2015 bekend worden.[/vc_column_text][dt_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” anchor=”fuli” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ bg_position=”top” bg_repeat=”no-repeat” bg_cover=”false” bg_attachment=”false” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ parallax_speed=”0.1″ css=”.vc_custom_1549985627449{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][dt_fancy_title title=”Sr. Hildegard Fuli” title_size=”h2″ title_color=”accent”][dt_gap height=”20″][vc_column_text]SONY DSCSr. Hildegard is geboren op 25 juli 1964 in Nzega (Tabora), West-Tanzania. Zij heeft haar openbare kloostergeloften, de zogenaamde professie, afgelegd in Peramiho op 1 oktober 1990.

Sr. Hildegard heeft een universitaire bachelorgraad als leraar wiskunde. Ze heeft jarenlang les gegeven als leraar wiskunde op de middelbare school voor meisjes in Peramiho totdat ze gekozen werd om als leidinggevende aan de slag te gaan in Uwemba.

Ze heeft ook de leiding over het bijbehorende weeshuis, een naaischool en kookschool voor meisjes. Daarnaast heeft ze de supervisie over de zeven nonnen die in Uwemba wonen.[/vc_column_text][dt_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” anchor=”bernarda” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ bg_position=”top” bg_repeat=”no-repeat” bg_cover=”false” bg_attachment=”false” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ parallax_speed=”0.1″ css=”.vc_custom_1549985643626{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][dt_fancy_title title=”Sr. Bernarda Hyere” title_size=”h2″ title_color=”accent”][dt_gap height=”20″][vc_column_text]Sr. Bernarda 1

Sr. Bernarda is geboren op 24 oktober 1962 in Manga. Zij heeft haar openbare kloostergeloften, de zogenaamde professie, afgelegd op 24 september 1991 in Peramiho.

Ze is van origine verpleegkundige maar is al jaren de administrateur van het St. Anna’s Health Centre in Uwemba. Momenteel volgt ze een opleiding tot gediplomeerd ‘medical administrator’. Zonder de juiste papieren mag je zelfs in Tanzania bepaalde beroepen niet uitvoeren. De honneurs waargenomen door Sr. Hildegard.[/vc_column_text][dt_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”true” bg_type=”no_bg” el_class=”doneer-direct” margin_top=”0″ margin_bottom=”-30″ type=”1″ bg_image=”http://www.stichtingperamiho.nl/wpnl/wp-content/uploads/2015/01/steunons.png” bg_position=”top” bg_repeat=”no-repeat” bg_cover=”false” bg_attachment=”false” parallax_speed=”0.1″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ padding_top=”0″ padding_bottom=”0″][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”13″ img_size=”full” alignment=”center”][dt_gap height=”20″][vc_single_image image=”1540″ img_size=”293×80″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.stichtingperamiho.nl/sponsoring/hoe-wordt-u-sponsor/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”12″ img_size=”full” alignment=”center” el_class=”doneer-direct”][/vc_column][/vc_row]