Spinn-inn Marathon 2013

Spinn-inn Marathon 2013

24 uur voor Peramiho 2013 een groot succes

Stichting Peramiho organiseerde van vrijdag 8 november 19.00 uur tot en met zaterdag 9 november 19.00 uur voor de derde keer de Spinn-inn Marathon ’24 uur voor Peramiho’. Dertig teams hebben 24 uur ieder één fiets in beweging gehouden. Deze sportieve actie heeft het (voorlopige) geweldige bedrag van €20.576,- opgeleverd.

SONY DSC

Voorzitter en organisator Monique Derrez: “Het is een meer dan geweldige opbrengst. Dit hadden we niet verwacht. In 2011 en 2012 kregen we beide jaren, voor aanvang van de Spinn-inn Marathon, een grote donatie van €5000,-. Deze donatie was er dit jaar niet dus we hadden met minder opbrengst rekening gehouden. Maar we zijn verrast en super blij met het geweldige resultaat." De totale opbrengst is onder andere samengesteld uit het inschrijfgeld van de deelnemende teams, massages voor sporters en bezoekers, de verkoop van souvenirs en sieraden uit Tanzania, vele donaties, de verkoop van loten, extra opgehaald sponsorgeld van de deelnemende teams en een veiling van twee kunstwerken tijdens de Spinn-inn Marathon.

Extra sponsoring deelnemende teams
Alle deelnemende teams werden opgeroepen om extra sponsorgeld op te halen. Het team met het hoogste opgehaalde extra sponsorbedrag (exclusief inschrijfgeld) kon een rondvlucht boven Weert winnen. ‘Team Francoise’ was het hoogst scorende team en heeft deze prijs is gewonnen. Zij hadden €1040,- als extra sponsoring opgehaald.

Massages
Net als in 2011 en 2012 waren ook dit jaar weer masseurs aanwezig. Deelnemers, vrijwilligers en bezoekers konden zich gedurende de 24 uur lekker laten masseren door opgeleide masseurs. De organisatie hiervan ligt in handen van fysiotherapeute Olga Schmitz uit Stramproy. Alle masseurs hebben bij haar een cursus massage gevolgd. De masseurs hebben samen het mooie bedrag van €1264,- bij elkaar gemasseerd. Ook deze opbrengst gaat in zijn geheel naar Stichting Peramiho.

IMG_5247 IMG_5338 Wie doet er mee in 2014 IMG_5375

Veiling kunstwerken
De kunstenaressen Annelies Hoek en Mathilde Pil hadden ieder een kunstwerk ter beschikking gesteld voor de veiling. De prachtige werken hebben samen het geweldige bedrag van €1550,- opgeleverd.

People help the people
Het motto van de Spinn-inn Marathon 2013 was ‘People help the people’. Wethouder Harry Coolen haalde het motto meerdere keren aan tijdens zijn speech bij de afsluiting. Hij vertelde dat hij meerdere ‘kippenvelmomenten’ had gehad tijdens de 24 uur. Eén moment was toen Monique Derrez het liedje ‘People help the people’ van Birdy zong bij de opening. Mensen helpen mensen, en dat is gebeurd tijdens de Spinn-inn Marathon.

Het succes van het evenement en de mooie opbrengst is mede te danken aan de Rotary Club Weert, alle sponsoren, de sportscholen Life Style Vitae en My Health Club, alle 30 teams (180 fietsers) die 24 uur gefietst hebben, de vele instructeurs, vrijwilligers, artiesten, gasten en de vele media-aandacht die het evenement heeft gehad en gekregen door WeertFM.

De Glazen Kee(n)t 2013 Wie doet er mee in 2014 SONY DSC IMG_5427

Glazen Kee(n)t en WeertFM
Want ook de Glazen Kee(n)t met de 24 uurs live uitzending van WeertFM was een succes. WeertFM heeft live verslag gedaan van de gehele 24 uur, vanaf de locatie. Dankzij WeertFM was de Spinn-inn marathon ook live te zien via de website en het televisiekanaal van WeertFM, via Weertdegekste en Nederweert24.

U kunt nog helpen
Ook na de Spinn-inn Marathon kunt u nog helpen. Uw donaties zijn ook na afloop van dit geweldige evenement nog steeds van harte welkom op rekeningnummer 13.95.49.684 t.n.v. Stichting Peramiho.

Deelnemende teams 2013
De volgende teams hebben deelgenomen aan de Spinn-inn Marathon op 8 en 9 november 2013 in het MFA Keenter Hart in Weert:

1. Team Moonen Packaging 1 Weert
2. Team Moonen Packaging 2 Weert
3. Team Vakantiepark Domaine Long Pré Stavelot
4. Team VVD Weert Weert
5. Team Osteopathie Gertsen Weert
6. Team Sportivo-lingen 1 Budel
7.

Team Spinning Counsillors (CDA Weert)

Weert
8. Team Sportivo-lingen 2 Budel
9. Team Rabobank 1 Weert/Cranendonck
10. Team Rabobank 2 Weert/Cranendonck
11. Team Punt Welzijn Weert
12. Team Philips van Horne Weert
13. Team Gezondheidscentrum Weert Weert
14. Team Giel Ogier Elektro/
Kessels Wegenbouw en bestratingen
Ospel/
Weert
15. Team Giel Ogier Elektro/
Kessels Wegenbouw en bestratingen
Weert/
Ospel
16. Team Civil Society - Nefratech Weert
17. Team Harry's Bikers, gemeente Weert Weert
18. Team Roto Smeets Weert
19. Team Mediweert-SJG Weert
20. Team Trespa Weert
21. Team Françoise - Ebbens Engineering Weert-Lochem
22. Team Zaal Don Bosco Weert
23. Team Jonas Weert
24. Team Salsa dansers - Barollo Genootschap RvA Maarheeze-Turijn
25. Team Gigaverion Weert
26. Team Holbox Echt
27. Team Spinning Councillors II (CDA Weert)  Weert
28.

Team SEH-SJG - Rotary Club Weert

Weert
29.

Team Art-Is Ford Vadah

Weert
30.  Team Fietsende Ondernemers Weert

 

Reageren is niet mogelijk