SponsorKliks

Met SponsorKliks kun je een financiële bijdrage leveren aan onze stichting, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel je bijvoorbeeld via Sponsorkliks een pizza online via Thuisbezorgd, dan gaat een percentage van het aankoopbedrag naar onze stichting. Zonder dat het jou iets extra's kost! Een win-win situatie, toch? Maar ook grote webwinkels zoals Bol, Coolblue, Booking en Expedia doen mee. Ook als je een aankoop via hen doet gaat een percentage van het aankoopbedrag gaat ons.
En nogmaals, zonder dat het jou iets extra's kost!

NOOT: bij de aankoop van boeken geldt dit niet. In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch wij weten wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor onze stichting is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert onze stichting niets op.

Wil je ons GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via onze SponsorKlikpagina. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner hiernaast of ga rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie stort SponsorKliks op onze bankrekening . Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert onze stichting hier direct van!