Sponsorkliks – de app

Met SponsorKliks op je telefoon of tablet neemt de kans dat je vergeet te SponsorKlikken af.

Je ziet immers het SponsorKliks icoontje tussen de overige apps staan en je ontvangt een notificatie als er een transactie is gedaan en er weer geld naar ons is overgemaakt. Zo kan je zelf ook eenvoudig checken hoeveel jouw transactie heeft bijgedragen. In de app kan je zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen.

In de app is altijd direct het totale commissiebedrag zichtbaar en kan je doorklikken om alle transacties te zien.

Beschikbaar in Android en Apple
De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je onze stichting, de Dutch Tanzania Foundation en sla je deze op. Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app dan weet SponsorKliks dat de commissie naar onze stichting moet gaan
Via het menu kan je bij ” berichten instellingen” aangeven welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen.

De links om de app te downloaden
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks

Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210

Wij promoten het ondersteunen van de lokale economie. Maar mocht je toch online kopen, dan kun je ons GRATIS sponsoren met jouw aankoop via SponsorKliks. Je betaalt precies hetzelfde bedrag, alleen met het verschil dat de webshop een percentage van het aankoopbedrag aan onze stichting overmaakt.

Klik op de afbeelding hiernaast of hier, en je komt meteen op onze sponsorpagina uit. Voeg de pagina toe aan jouw favorieten zodat je de volgende keer meteen naar de SponsorKliks pagina kunt gaan. Maar je kunt ook de SponsorKliks app downloaden. Via SponsorKliks kom je uit bij ruim 300 webwinkels. Van elke aankoop bij een van de aangesloten winkels bij SponsorKliks, gaat een percentage naar onze stichting. Zonder dat het je iets extra’s kost! Een kleine moeite, groot plezier.

Doe je mee? Alvast bedankt!