Sponsorpagina

Help ook mee

Hoe zie jij Afrika? Onze stichting ziet mogelijkheden en potentie. Er daar kun jij bij helpen. We zijn dan ook ontzettend blij met onze trouwe donateurs die onze projecten mogelijk maken. Help ook mee de kinderen een kans op een toekomst te geven. Een bijdrage klein of groot, eenmalig of vast: onze dank is bij iedere donatie even groot! Doneer talent, geld of een eigen actie en investeer met ons in de toekomst van kinderen in Tanzania.

Particulier
Er zijn verschillende manieren om ons te steunen. Door het liken en delen van onze berichten op social media zodat onze boodschap verspreid wordt. Maar natuurlijk kun je ons ook helpen door ons financieel te ondersteunen met een donatie. Of misschien vier jij binnenkort een bijzondere gebeurtenis en wil je in plaats van een cadeau voor jezelf graag anderen helpen? Of wil je graag een actie organiseren om geld op te halen voor onze stichting om zo onze projecten te steunen? Graag! Je kunt dan overwegen om de cadeaus voor je huwelijk, jubileum, verjaardag of de geboorte van je kind op te dragen aan mensen die in armoede leven. Vraag je familie en vrienden om een donatie voor het realiseren van projecten. Alleen samen maken we dat mogelijk. Neem contact met ons en wij denken graag met je mee!

  • Eenmalige donatie
    Scan de QR code of klik hier om eenmalig te doneren.
  • Periodieke donatie
    We verzoeken je dit zelf bij jouw bank te regelen
  • Zelf een donatie overmaken
    Dat kan natuurlijk ook. Gebruik daarvoor de volgende gegevens:

                                IBAN: NL 81 RABO 0139 5496 84
                                T.n.v: Dutch Tanzania Foundation - Stichting Peramiho

Wij verzoeken je om jouw naam en e-mailadres bij de donatie te vermelden. Dit stelt ons in staat om je persoonlijk te bedanken.

Zakelijk
Heel wat marketeers hebben de mogelijkheden ontdekt van een goed doel in de marketing van het bedrijf, een merk, product of dienst. Dit biedt voordelen voor zowel het bedrijf, het goede doel als de klant. Wij hebben een interessant sponsorpakket samengesteld. Download dan hier ons sponsorpakket of neem contact met ons op, zodat we je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Belastingvoordeel
Wist je dat je van de belastingdienst een deel van jouw gift terug kunt krijgen? Dat geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Giften zijn meestal fiscaal aftrekbaar. Lees erover meer op de site van de belastingdienst.

Contact
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@dutchtanzaniafoundation.org